Maar onder de pannen broeit het!

Ingezonden door admin op wo, 10/02/2013 - 17:51

Op 28, 29 en 30 november speelden wij de komedie "Maar onder de pannen broeit het!'". Dit is een gloednieuwe komedie van Aris Bremer. Regie is handen van Bernadet Sertons, met assistentie van Els Schaapherder. Voor deze vooorstelling is er een zeer sterke cast samengesteld bestaande uit Ton Vos, Jos Rigter, Yvonne Boor-Kortekaas, Danielle Lambour, Jolanda Raven, Iris Veerman, Stefan Moerkens, Annemieke Rigter & Gert-Jan Castel.

Trompetterdwarstraat 33 is een oud pand vol gebreken. De huurders eisen dat Vos Vastgoed er eindelijk eens achterstallig onderhoud aan laat uitvoeren, maar Rein Vos heeft heel andere plannen met het pand. Daarvoor dienen Sjors en Loes Pool van tweehoog en Door Spigt van driehoog te wijken. Dat zijn zij niet van plan!

Op drie opeenvolgende woensdagen, telkens vanaf klokslag twaalf, is de zolderkamer op vierhoog het tafereel van de schermutselingen tussen huurders en huurbaas, tussen de huurders onderling, tussen verhuurder en aannemer, tussen vaders en dochters, tussen moeder en zoon en tussen man en vrouw.

Onder de pannen van die vroegere jongensslaapkamer, daar op vierhoog, broeit het die woensdagen al meer en meer…

Voorstellingen: donderdag 28, vrijdag 29, zaterdag 30 november 2013.

Locatie: Vitusgebouw, Kerklaan 10, Blaricum

Zaal open: 19:30

Aanvang voorstelling: 20:15