Op 16, 17 en 18 april a.s. brachten we "Wilde Havana" onder regie van Corien Ottes

Ingezonden door admin op wo, 03/18/2015 - 23:43

Mooie dramatische en komisch-hilarische scenes wisselen elkaar in hoog tempo af in deze tragikomedie.

Donderdag 16 April,
Vrijdag 17 April,
Zaterdag 18 April

Aanvang 20:15 uur.
Zaal open: 19:30 uur.

Als de oude nogal autoritaire heer Timmer na een moeizaam leven komt te overlijden, verschijnt hij in de hemel. Daar kan hij op zijn zoon en dochters neerkijken. Als de overledene echter te horen krijgt dat zijn kinderen tijdens het waken de begrafenis al hadden geregeld onder het mom: "Het mag allemaal niks kosten", is hij erg in hen teleurgesteld. Als dan ook nog blijkt dat ze de erfenis al hadden verdeeld terwijl hij nog leefde, wordt hij razend! Eenmaal gekalmeerd door zijn eerder overleden ex-vrouw (eveneens een geestverschijning) blikken deze vader en moeder terug op hun woelige leven. "Aan de andere kant" laten de kinderen, terwijl ze de woning aan het leeghalen zijn, ook wat "jeugdherinneringen" de revue passeren.

Jo, de autoritaire vader Lex de Roo
Sjaan, ex-echtgenote van Jo Els Schaapherder