Vitusgebouw

Het Sint Vitusgebouw is het sociaal-culturele centrum van Blaricum. Dit karakteristieke verenigingsgebouw uit 1911 bestaat uit een grote zaal (160 m2) met bar en toneel, een kleine zaal (42 m2) en beschikt over een terras onder prachtige lindebomen, met uitzicht op de toren van de Sint Vituskerk en de Bernardusschool, waar op korte termijn een dependance van het gemeentehuis wordt gevestigd.

Het Vitus op Facebook

Het Sint Vitusgebouw is de thuishaven van diverse verenigingen, waaronder tafeltennisvereniging Vitus, Toneelvereniging Blaricum, carnavalsvereniging de Kruiskuilers. Maar u kunt hier ook uitstekend terecht voor al uw feesten en partijen, koffietafels, vergaderingen, politieke bijeenkomsten etcetera. De grote zaal is geschikt voor 130 (met tafels en stoelen) tot 300 (staande) personen.

U vindt het Sint Vitusgebouw op:
Kerklaan 10
1261 JB Blaricum.